Uitvoering & concert

Musical HOFtheaterGeef de jaarlijkse uitvoering of dat speciale concert van uw vereniging net dat beetje extra… in een echte theaterzaal!

De rode loper, 300 comfortabele theaterstoelen, podium van 10 x 10 meter, expertise en technische mogelijkheden van het HOFtheater geven uw uitvoering, concert of eindmusical een professionele uitstraling en maken dit tot een bijzondere belevenis. Voor non-profit* organisaties uit de gemeente Raalte hanteert het HOFtheater bovendien een gereduceerd tarief, waardoor het voor uw organisatie erg aantrekkelijk is het HOFtheater te huren.

Verschillende (basis)scholen houden hun eindmusical in het HOFtheater, diverse koren geven concerten en muziekverenigingen verzorgen bij het HOFtheater
hun jaarlijkse uitvoering.

Leerorkest HOFtheater

Het HOFtheater heeft de kennis om u te helpen met de
organisatie van uw evenement en het maken van publiciteit om ervoor te zorgen dat de zaal zo vol mogelijk zit. Zo biedt het HOFtheater mogelijkheden
voor kaartverkoop, fotograaf, videobeelden, optreden
met een proffesionele artiest en een
dramadocent. De meerkosten van deze extra’s zijn in overleg.

 

* Onder non-profit organisaties verstaan we organisaties die voornamelijk met vrijwilligers werken, initiatieven die door vrijwilligers worden genomen en educatieve projecten voor leerlingen. Het speciale tarief geldt alleen voor non-profit organisaties uit de gemeente Raalte.

HOF Verhuur

Zalen Programma
Vormgeving & Webdevelopment: JDI internet professionals