HOFtheater, hét decor voor uw evenement

De allure van de rode loper, de moderne en warme sfeer van de foyer, de 300 comfortabele theaterstoelen, de technische mogelijkheden, diverse ruimtes om uiteen te gaan, de expertise van het theaterpersoneel en dit alles in een inspirerende omgeving!

HOFtheater in Raalte

Bij het HOFtheater staat uw evenement in de spotlights!

Voor zaalverhuur in Raalte moet u bij het HOFtheater zijn. Het verbouwde HOFtheater biedt legio mogelijkheden voor verschillende bijeenkomsten en congressen en is daarom zeer geschikt voor uw evenement. Of u nu op zoekt bent naar een goede vergaderlocatie of grote sfeervolle zaal voor uw bedrijfsfeest.

Maar ook voor symposia, evenementen en workshops kunt u bij de zaalhuur van het HOFtheater terecht. Het is mogelijk om één of meerdere ruimtes in het gebouw af te huren.

Centraal gelegen in Overijssel

Het HOFtheater in Raalte is zeer centraal gelegen in Overijssel. Het bevindt zich midden in Salland, tussen Deventer, Zwolle en Nijverdal. Het theater ligt dicht bij de N35 en N348, waardoor het met de auto erg makkelijk bereikbaar is. Daarnaast is er een busstation op 5 minuten lopen afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het HOFtheater, dit is bovendien gratis.

Goede voorzieningen

Het HOFtheater heeft veel  voorzieningen, wat het huren bij het HOFtheater veraangenaamd. Het theater is rolstoeltoegankelijk door de automatische voordeur, invalidentoilet en lift. Daarnaast heeft het HOFtheater veel technische apparatuur in huis, zoals geluidsapparatuur, beamer, laptop en microfoons. Ook is er gratis wifi aanwezig.

Deskundigheid en ervaring

Het personeel van het HOFtheater heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen. Zij denken dan ook graag met u mee, bijvoorbeeld op het gebied van catering, aankleding of het inzetten van artiesten. U kunt zelfs de organisatie helemaal in handen leggen van het theaterpersoneel, de meerkosten hier
van zijn in overleg.

Zalen

Het HOFtheater beschikt over diverse zalen die verhuurd kunnen worden:
- De theaterzaal met ca. 300 zitplaatsen
- De foyer (geschikt voor max 300 personen)
- De bovenfoyer (geschikt voor max 80 personen)
- Verschillende vergaderruimtes (geschikt voor 8 tot 50 personen)

Lees meer over deze zalen>>

Kom gerust eens kijken!

U bent van harte welkom om het HOFtheater te bezichtigen, we leiden u met plezier rond in ons vernieuwde pand. In een vrijblijvend gesprek lichten we graag toe wat de mogelijkheden zijn en denken mee hoe we uw evenement tot een succes kunnen maken.

Neem hiervoor contact op met:

Mirella Jellema

E-mail: mirella.jellema@hoftheater.nl 
Tel: 0572 361 361

 

HOF Verhuur

Zalen Programma
Vormgeving & Webdevelopment: JDI internet professionals