Voorverkoop 2017-2018

De reguliere voorverkoop start op vrijdag 19 mei om 10.00 uur. HOFgenoten kunnen vanaf maandag 8 mei met voorrang kaarten kopen. De voorverkoop loopt tot 1 juli. 

Hofgenoten hebben voorrang

HOFgenoten zijn geregistreerde particulieren en bedrijven die het HOFtheater een warm hart ​toedragen en cultuur financieel ondersteunen. Deze vrienden en sponsoren kunnen reeds vanaf maandag 8 mei bestellen.

U kunt zich tot 8 mei als HOFgenoot aanmelden via de website. De kosten bedragen €25,- per seizoen per adres. U blijft HOFgenoot tot schriftelijke wederopzegging.

Meer informatie over het HOFgenootschap en aanmelden>>

Vroegboekvoordeel

Als u in de voorverkoop uw kaarten bestelt, kunt u gebruik maken van onze speciale acties:

● Een gratis –bonus- voorstelling indien u in één keer vijf t/m acht voorstellingen boekt. U krijgt hiervoor speciale bonustickets toegezonden. Het aantal hangt af van het gemiddelde aantal kaarten dat u bestelt per voorstelling. De voorstellingen waarvoor deze bonustickets gelden, worden maandelijks aan u kenbaar gemaakt. U kunt betaalde tickets niet omruilen voor een bonusticket. De HOFverhuur-voorstellingen en eigen HOFproducties zoals Salland's Got Talent en Muziekcafés vallen buiten deze regeling en worden dus niet meegeteld in het aantal van vijf t/m acht voorstellingen.

● Een seizoenspas  ontvangt u als u in één keer negen of meer voorstellingen boekt. Deze seizoenspas biedt gratis toegang tot alle niet-uitverkochte voorstellingen in seizoen 2017-2018 en is strikt persoonlijk. De HOFverhuur-voorstellingen en eigen HOFproducties zoals Salland's Got Talent en Muziekcafés vallen buiten deze regeling en worden dus niet meegeteld in het aantal van negen voorstellingen. 

Bestellen

HOFtheater kaarten bestellen kan 24 uur per dag via www.hoftheater.nl. Daarnaast kunt u vanaf 13 september 2017 bij de kassa van het HOFtheater aan Voorhof 2 in Raalte. Deze is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. De kassa is op deze tijden ook telefonisch bereikbaar via 0572 361 361. Buiten deze openingstijden is het niet mogelijk om telefonisch of aan de balie kaarten te kopen. 

Als u via de website kaarten bestelt en zelf uw e-ticket(s) uitdraait, betaalt u géén administratiekosten. Kiest u ervoor om de kaarten toe te laten sturen, dan betaalt u € 5,- administratie- en verzendkosten. Bij een telefonische bestelling betaalt u standaard via een eenmalige machtiging en worden ook € 5,- administratiekosten in rekening gebracht bij het laten opsturen van de kaarten.

Plaatsen voor mindervaliden of slechthorenden

Heeft u een speciale plek nodig, omdat u in een rolstoel zit of slecht ter been bent en graag een gemakkelijk toegankelijke plaats wilt? Dan kunt u telefonisch of via info@hoftheater.nl contact met ons opnemen, dan reserveren we voor u deze plaatsen. Deze plaatsen zijn niet te boeken via internet. Als u slechthorend bent, kunt u overal in de zaal gebruik maken van onze ringleiding. In dit geval betaalt u geen administratiekosten. 

Betaling

Voor de betaling van uw bestelling kunt u kiezen voor een eenmalige machtiging of betaling via iDEAL.

Podium Cadeaukaart of HOFtheaterbon

Een avond uit in het theater is leuk om te geven en om te krijgen. Het HOFtheater verkoopt en accepteert de Podium Cadeaukaart en de HOFtheaterbon. Met uw cadeau- of tegoedbon kan u uw bestelling (gedeeltelijk) betalen.

De Podium Cadeaukaart kunt u bij uw online bestelling verzilveren. Bij de HOFtheaterbon en de (oude) Nationale Theaterbon kan dat niet. U kunt deze kopen en verzilveren aan de kassa van het HOFtheater.

Lees meer>>

Retourneren

U kunt uw kaarten tot aan drie dagen voorafgaand aan de voorstelling retourneren. Dit kan telefonisch (0572-361361)  of bij de kassa van het HOFtheater tijdens de openingstijden (wo-vr van 10.00-12.30 uur). In ruil ontvangt u een HOFtheater tegoedbon of mag u een andere voorstelling uitzoeken. Bij retourneren verrekenen we € 4,00 administratiekosten met het retourbedrag.

Let op: Niet afgehaalde reserveringen worden achteraf in rekening gebracht.

Annuleren

In een enkel geval wordt een voorstelling geannuleerd. Heel vervelend voor u, want u had zich verheugd op de voorstelling. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of per brief. Wanneer er geen alternatieve datum voor de voorstelling wordt gevonden  ontvangt u een tegoedbon of uw geld terug.

Wachtlijst

Indien een voorstelling is uitverkocht, kunt u zich op de webpagina van de betreffende voorstelling inschrijven voor de wachtlijst. U wordt gebeld op het moment dat er kaarten voor de voorstelling vrijkomen. 

Consumptie bij ticket

Het pauzedrankje zit bij uw ticket inbegrepen. Indien er geen consumptie is inbegrepen, dan staat dat op uw ticket aangegeven. Is er geen pauze, dan staat het drankje na afloop van de voorstelling voor u klaar. Staat uw drankje er niet tussen? Bestelt u gerust uw gewenste drankje aan de bar. U heeft de keuze uit koffie, thee, fris, bier of wijn.

LET OP: Deze consumptie is niet inwisselbaar voor consumptiemunten en is niet in te halen bij andere voorstellingen.

Staconcerten

In het HOFtheater zijn bepaalde theaterconcerten een zit-/staconcert. Dit houdt in dat de stoelen uit het middenstuk zijn verwijderd, zodat hier staplaatsen ontstaan. De stoelen in de ringen blijven, zodat er ook voldoende zitplaatsen zijn. Tijdens deze concerten is het toegestaan een consumptie mee de zaal in te nemen.


HOFtheater hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

Meer informatie>>

HOF Verhuur

Programma Zalen
Vormgeving & Webdevelopment: JDI internet professionals