ANBI-status

Het HOFtheater heeft een culturele ANBI-status (Algemene Nut Beogende Instelling).

Een gift aan ons - welke vorm u ook kiest - is in principe fiscaal aftrekbaar. Bij een periodieke gift gedurende minimaal vijf jaar is de gift zelfs voor particulieren 125% en voor bedrijven 150% aftrekbaar.

 

Cultuur, daar geef je om

Cultuur verwondert, vermaakt, verbindt en verrast. Dat allemaal dankzij de inzet van alle culturele organisaties. Nederland kent een rijke en levendige culturele sector, gebouwd op talent en doorzettingsvermogen. Cultuur verdient daarom de spotlight. Want hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Dat kan een warm applaus zijn, vrijwilligerswerk of een financiële bijdrage. Cultuur raakt je en daarom geef je. De landelijke campagne Daar Geef Je Om is een initiatief van de Rijksoverheid in samenwerking met de cultuursector. Het HOFtheater steunt deze campagne.

 

Meer weten? Bekijk de Geefwijzer voor alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen die cultuurdonateurs, zowel privé als bedrijfsmatig, genieten.

 

HOFtheater

Voorhof 2
8102 MH Raalte

tel: 0572 361 361
e-mail: info@hoftheater.nl

BTW: 008755759B01
KvK: 41244798


Directeur-bestuurder

mevrouw R. Burgman


Samenstelling Raad van Toezicht

Voorzitter: de heer J.H. Supèr 
Secretaris: de heer H.M. Mars
Penningmeester: de heer R. Wildenbeest
Leden: mevrouw J. Noordhuis en mevrouw M.J.J. Procee-Geelhoed


Beloningsbeleid

HOFtheater volgt de CAO voor de Nederlandse podia. De leden van de Raad van Toezicht krijgen een jaarlijkse vergoeding van €600,-- als vacatie en onkostenvergoeding.

De werknemers en de directeur/bestuurder worden overeenkomstig hun functie en ervaring volgens de richtlijnen van de CAO voor de Nederlandse Podia betaald. De directeur-bestuurder zit in schaal 8.


Missie

Cultuurorganisatie het HOFtheater vergroot en verrijkt de wereld van de Sallanders. Wij verbinden en versterken mensen en organisaties. Daarmee zetten wij Salland op de kaart als een moderne, dynamische leefomgeving.   
 

Visie

Het HOFtheater van de toekomst is het culturele brandpunt van Salland. Een ontmoetingsplek die cultuur en maatschappij verbindt. De plek waar Sallanders samenkomen om te genieten van aansprekend theater, daverende concerten, try-outs van bekende cabaretiers, politieke cafés, maar ook voor minifestivals, theater aan de vijver, kindertheater… Het HOFtheater lanceert culturele en maatschappelijke initiatieven. Wij werken samen met  verenigingen, scholen en het bedrijfsleven. Het HOFtheater is er voor alle bewoners van het 21ste eeuwse Sallandse landelijke gebied: modern, verrassend, open en welkom!

 

Download Jaarverslag 2016>>

Download Jaarrekening 2016>>

HOF Verhuur

Zalen Programma
Vormgeving & Webdevelopment: JDI internet professionals