Trots op onze vrijwilligers!

Het HOFtheater is enorm trots op de fantastische groep van zo’n 100 vrijwilligers, die er dagelijks voor zorgt dat het theater draait.

De technici vangen de gasttechnici en ook vaak de artiesten ‘s middag op en zorgen ervoor dat het decor wordt opgebouwd, alle technische apparatuur wordt neergezet en dat de voorstelling goed voorzien is van licht en geluid. De gastvrouwen en gastheren leggen ‘s avonds de artiesten in de watten, zorgen voor de ontvangst van de bezoekers en zijn de hele avond aanspreekpunt voor zowel bezoekers als artiesten. De vrijwilligers in de horeca zorgen ervoor dat iedereen snel en vriendelijk aan een drankje wordt geholpen.

Voor het samenstellen van het theaterprogramma is er een speciale programmacommissie met vrijwilligers die kritisch meedenken over welke voorstellingen we wel en niet zullen boeken.

Zonder al deze vrijwilligers zou het HOFtheater niet kunnen bestaan. Tijdens de periode van bouw en inrichting hebben ze zelfs meer dan gewoonlijk hun handen uit de mouwen gestoken.

Ook vrijwilligerswerk doen bij het HOFtheater? Kijk bij vacatures of er vrijwilligerswerk beschikbaar is dat bij u past.

HOF Verhuur

Zalen Programma
Vormgeving & Webdevelopment: JDI internet professionals