Expositie in het HOFtheater

Ieder half jaar verzorgt Dorie Haarman The Art Company een expositie in de Maanfoyer van het HOFtheater. In het najaar mogen wij genieten van de heldere & structuur volle kunstwerken van Willy Alferink. 

Willy Alferink, geboren in Heeten en nu woonachtig in Lochem. Hij is begonnen met pastelkrijt maar ontdekte al snel de voordelen van acrylverf. Hij laat zich inspireren door de dingen om hem heen en wordt door niets geremd. De diversiteit in zijn werken vindt hij heel belangrijk en worden gekenmerkt door heldere  kleuren met aandacht voor vorm, vlak en structuur.

Omdat hij aan alles wil proeven is het voor hem een voortdurende zoektocht naar materialen, technieken en vooral kleurgebruik.

Hij heeft een enorme scheppingsdrang en wil niet in een hokje geplaatst worden. De weg er naar toe vindt hij spannend en wil het graag delen met iedereen.

Sinds enkele jaren heeft hij ook het plezier ontdekt in het maken van sculpturen.

Indien u belangstelling heeft of iets wilt weten kunt u contact opnemen met:

Dorie Haarman The Art Company

Tel. 0572-363009
info@doriehaarman.nl
www.doriehaarman.nl

 

Kunsttafels

Alle tafels in het HOFtheater zijn stuk voor stuk kunstwerken. De tafels zijn namelijk beschilderd door leden van de Kunstkring Raalte, leerlingen van het Carmel College Salland en individuele kunstenaars uit de gemeente.

     

HOF Verhuur

Zalen Programma
Vormgeving & Webdevelopment: JDI internet professionals